неделя, 7 февруари 2010 г.

Нов вариант на "Дявол на доброто" ("Daredevil")


CINEMA NEWSWALKER
От Туенти Сенчъри Фокс са решили да направят нова версия на "Дявол на доброто" ("Daredevil"). За целта от студиото вече са наели сценариста на "Денят, в който Земята спря" и "Последният замък" Дейвид Скарпа да напише историята за новия филм. Лентата ще бъде продуцирана от Питър Чернин.
Проектът няма да бъде продължение на филма от 2003 година с участието на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, а ще бъде опит да се разкаже по един нов и различен начин историята на слепия адвокат Мат Мърдок. Това напрактика обезсмисля завръщането на двамата актьори в образите на своите герои.
Първата екранизация на комиксите на Марвъл за Деърдевъл бе режисиран от Марк Стивън Джонсън и освен че спечели едва 179 милиона долара от разпространението си в цял свят, тя буквално бе унищожена от критиците.
Според Deadline основната причина, поради която от Фокс са се решили толкова скоро да направят нов филм за героя се дължи на факта, че ако от студиото не произвеждат нови филми базиращи се на персонажите на Марвъл, то те ще изгубят правата за това.
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар