понеделник, 22 февруари 2010 г.

Бен Афлек и Мат Деймън отново заедно !?


CINEMA NEWSWALKER
Близо 13 години след като заснеха "Добрият Уил Хънтинг", който спечели две награди Оскар*, на Бен Афлек и Мат Деймън отново им се отдава възможност да работят заедно. Според сайта Deadline двамата актьори са постигнали споразумение с Уорнър Брос за участие в проект, който поне засега носи името "Размяната" ("The Trade"). Филмът ше бъде по действителен случай и ще разказва историята на двама питчъри от бейзболния отбор на Ню Йорк Янкис, които по времето на сексуалната революция през 70- те години на 20 век разменят своите съпруги и предизвикват национален скандал.
Съотборниците Фриц Питърсън (Fritz Peterson) и Майк Кекич (Mike Kekich) шокират цяла Америка, когато през пролетта на 1973 година разкриват, че двамата са разменили своите съпруги помежду си. Питърсън се влюбва в Сюзън Кекич (Susanne Kekich), а неговия съотборник пък в Мерилин Питърсън (Marilyn Peterson). Фриц и Сюзън остават двойка и до днес за разлика от Майк и Мерилин, които се разделят.
Понастоящем Бен Афлек е привлечен като режисьор на лентата. Според Deadline ролята на Майк Кекич е отредена за Мат Деймън, а в образа на неговия съотборник може евентуално да се появи самият Афлек.
Сценарият на филма е написан от Дейв Мендел.

*За оригинален сценарий и поддържаща мъжка роля на Робин Уилямс
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар