четвъртък, 18 февруари 2010 г.

Кристоф Валц в "Water for Elephants" ?


CINEMA NEWSWALKER
Участието на Кристоф Валц в "Гадни копилета" в ролята на полковник Ханс Ланда откри пред актьора нови възможности. Освен че му донесе номинация за най- добър поддържащ актьор за наградата Оскар тази година, изпълнението му го направи разпознаваем за кино средите в Холивуд. Така Валц спечели ролята на злодея в ""Зеленият стършел" ("Green Hornet"), след като Никълъс Кейдж отказа поради финансови различия със филмовото студио Колумбия Пикчърс.
Сега австрийският астьор води преговори за участие в "Water for Elephants", в който може да си партнира с Рийз Уидърспун и Робърт Патинсън.
Ролята, която Кристоф Валц трябва да изиграе първоначално бе предложена на Шон Пен.
Филмът ще се базира на романа по едноименния бестселър на Сара Груен от 2006 година, който разказва историята на трима души работещи в цирк по време на Голямата депресия и любовния триъгълник възникнал между тях.
Патинсън трябва да изиграе ролята на студента по ветеринарна медицина Якоб, който след като загубва родителите си в автомобилна катастрофа напуска университета и се присъединява към пътуващ цирк. Там той се влюбва в цирковата актриса Марлена (Уидърспун).
Ролята, в която Валц трябва да се превъплъти е тази на нейния съпруг Огъст, който е жесток и параноичен треньор на животни.
Режисьор на лентата ще бъде Франсис Лоурънс ("Аз съм легенда"), а нейн сценарист Ричард Лагравенезе ("Краля на рибарите").
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар