четвъртък, 25 февруари 2010 г.

Кой актьор ще бъде Капитан Америка ?


CINEMA NEWSWALKER
В последните няколко седмици слуховете около това кой ще изиграе ролята на Капитан Америка в предстоящия филм за супер- героя изобилстваха в интернет пространството. Режисьорът на лентата Джо Джонстън ("Човекът вълк","Джурасик парк 3") наскоро обяви, че крайният срок за избор на актьор е 1 март и че той трябва да се спре на едно от имената в списъка, с който разполага.
Ето че сега Дедлайн и Холивуд Рипортър разкриха претендентите, които се съревновават за ролята и това са: 1. Джон Красински (John Krasinski) (сериала "Офисът"), 2. Майкъл Касиди (Michael Cassidy) (участва в сериала "Смолвил"), 3. Патрик Флюгер (Patrick Flueger) (сериала "4400", "Братя"), 4. Скот Портър (Scott Porter) ("Спийд Рейсър"), 5. Уилсън Бетел (Wilson Bethel) ("Тунелни плъхове"), 6. Майк Вогъл (Mike Vogel) ("Чудовищно"), 7. Чейс Кроуфорд (Chace Crawford) (сериала "Клюкарката").
Гарет Хедлънд (Garret Hedlund) ("Трон 2") също е бил кандидат за ролята, но е отпаднал поради невъзможност да се вмъкне в графика за снимките на продукцията. Въпреки всичко според източници близки до проекта Хедлънд може и да се появи на кастинга. Друг актьор отпаднал поради същата причина е Йенсен Акълс (Jensen Ackles) познат на българската публика от сериалите "Свръхестествено" и "Смолвил".
Една от причините да се търси не толкова известен и познат актьор е свързана с хонорара, който той ще получи за участието си в продукцията. Освен това той ще бъде помолен и да се обвърже дългосрочно с образа, като е предвидено договора, който ще подпише да е за девет участия в бъдещи филми, продължения и епизодични появи в други проекти.
Източник: Hollywoodreporter, Deadline, Worstpreviews

0 коментара:

Публикуване на коментар