сряда, 25 август 2010 г.

"Аватар 2" през 2014 година !?


CINEMA NEWSWALKER
След два дни на 27 август режисирания от Джеймс Камерън (James Cameron) филм "Аватар" ("Avatar") отново ще бъде пуснат по кината, като този път почитателите ще имат възможността да видят нови добавени сцени, които са отпаднали при първоначалния вариант. Това само по себи си разбуни с нова сила позатихналите страсти около лентата и нейните еветуални продължения. В интервю пред Мувиуеб (Мovieweb) миналата седмица именития режисьор разкри, че втората и третата част на "Аватар" най- вероятно ще бъдат заснети една след друга. В допълнение на това Камерън е разкрил, че в момента води преговори с Туенти Сенчъри Фокс (20th Century Fox) и докато сделката не стане факт, той няма да започне снимките на продължението.
Към тази информация трябва да се добави и казаното от режисьора преди дни за КейТиЕлЕй 5 Морнинг Нюз (KTLA 5 Morning News), според което "Аватар 2" най- вероятно ще излезе по кината през 2014 година.
Имайки предвид заетостта на Камерън и мащабността на проекта, посочената от него година изглежда доста вероятна за реализирането на лентата. Все пак в момента той работи върху роман за "Аватар", а според твърденията му книгата няма да представлява просто пренаписване на сценария на филма. Освен това Джеймс Камерън е споделил, че през последните няколко години вниманието му е било съсредоточено и върху написването на сценарий, който възнамерява да заснеме в промеждутъка от време преди завършването на трилогията за "Аватар". За да запълни максимално своя график Камерън се е заел и със снимките върху новия си подводен документален филм.
Прочети повече за продължението на "Аватар"- ТУК!
Източник: Мovieweb.com, KTLA 5 Morning News

0 коментара:

Публикуване на коментар