четвъртък, 5 август 2010 г.

Куентин Тарантино режисьор на "Сянката" ?


CINEMA NEWSWALKER
Сайта Pajiba разпространи интересна информация, която все още е в сферата на слуховете, а именно че Куентин Тарантино (Quentin Tarantino) е привлечен от Туенти Сенчъри Фокс (20th Century Fox) в ролята си на режисьор и съсценарист на новата версия, която филмовата компания подготвя на "Сянката" ("The Shadow").
Появил се за първи път през 30- те години на миналия век в списание за детективски истории, а веднага след това и в радио пиеси, Сянката става изключително известен персонаж, който в последствие се сдобива и със своя комикс вариант. По историята за популярния герой са заснети няколко филма, а също така и сериал. Най- известна сред лентите появили се на голям екран е режисираната от Ръсел Мълкахи (Russell Mulcahy) версия от 1994 година на Юнивърсъл Пикчърс (Universal Pictures) с участието на Алек Болдиун (Alec Baldwin) в главната роля.
Все още не е известно доколко информацията публикувана от Pajiba е достоверна, като това най- вероятно ще разберем по- късно. Ще припомня само, че по- рано тази година, след като се разбра, че се подготвя нова версия на "Сянката" най- спряганото име като възможен вариант за режисьорския пост бе това на Сам Рейми.
Източник: Рajiba.com

0 коментара:

Публикуване на коментар