неделя, 22 август 2010 г.

Новини около "Индиана Джоунс 5"


CINEMA NEWSWALKER
Лошото на новините, които се появяват по отношение на петата част на "Индиана Джоунс" е че не може да се прецени до каква степен са истина и до каква поредната спекулация. За да се убедите в това може да прочетете статии ТУК и ТУК. По всичко изглежда обаче, че в крайна сметка ще имаме честта да видим поне още едно продължение на култовата поредица за известния археолог. До това заключение може да стигне всеки, имайки предвид не само шумотевицата и слуховете около новата част (защото все пак няма дим там, където няма огън), но и потвърждението от страна на Харисън Форд (Harrison Ford), за което може да прочетете повече пък ето ТУК и това на Шия Лебьоф (Shia LaBeouf ) дадено може би вече преди година.
Его, че сега младия актьор отново е потвърдил пред изданието ШоубизСпай (ShowbizSpy), че Джордж Лукас (George Lucas) и Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) работят върху новата лента.
"В момента пишат сценария."- каза Шия и продължи - "Обадих се в офиса на Стивън и той ми подхвърли малка част, която звучи откачено, звучи найстина готино."
Думите на Лебьоф за пореден път потвърждават една новина, която в края на крайщата най- вероятно ще се превърне в реалност, а именно че новото продължение на "Индиана Джоунс" ще стане факт. Основните въпроси са кога това ще стане и дали историята ще е достатъчно добра, за да може поредицата да получи подобаващия край, който заслужава.
Източник: Showbizspy

0 коментара:

Публикуване на коментар