вторник, 10 август 2010 г.

Вин Дизел за "Ханибал"


CINEMA NEWSWALKER
От доста дълго време Вин Дизел (Vin Diesel) ("Бързи и яростни") се опитва да реализира своя филм за картагенския пълководец Ханибал, който в крайна сметка така и не намира път към големия екран и все още е в процес на подготовка. Ето, че сега актьорът изнесе интересни подробности около проекта на страницата си във Фейсбук (Facebook):
"Казах ви за една среща с режисьор в Лос Анджелис, която е важна и за която щях да ви обясня по- късно... добре, режисьорът с когото се срещнах бе Тони Скот. Бях се виждал преди доста време за нещо с брат му (Ридли Скот)... но него (Тони Скот) не го познавах. Винаги съм бил почитател на работата и на двамата...
Срещата бе изключителна. Разговарях ме за Ханибал и Пуническите войни и как по естество историята се нуждае от три филма. Първият филм се съсредоточава около Хамилкар, бащата на Ханибал и Защитникът на Африка, през Първата Пуническа война. Той (Тони Скот) каза, че би взел нашия приятел Дензъл (Уошингтън) за ролята на Хамилкар. Хаха супер яко... Дензъл е приятел, на когото се възхищавам и използвам и до днес неговите съвети.
Той да изиграе Хамилкар, а Тони да го режисира... вълнуващо е дори за изричане."
Очевидно Вин Дизел не се е отказал от създаването на филм за Ханибал и работи върху него, въпреки натоварения си график. Ще ви припомним, че в момента се снима петата част на "Бързи и яростни", като му предстой и заснемането на продължението на "Трите Хикса" и новата лента за "Хрониките на Ридик".
Дали Тони Скот (Tony Scott) ("Дежа Вю") ще се обвърже с продукцията, както казва Вин Дизел ще покаже бъдещето. Трябва да се има предвид, обаче, че и неговия график в последно време започна доста да се сгъстява (прочети повече ТУК и ТУК). Освен това досега във филмографията си като режисьор Тони Скот не е имал възможността да режисира исторически филми, за разлика от своя брат Ридли Скот. Няма да е изненада, ако в крайна сметка някой друг застане зад камерата на "Ханибал", а интересът на Скот към лентата намери израз чрез продуцентската компания Скот Фрий (Scott Free).
Източник: Facebook

0 коментара:

Публикуване на коментар