сряда, 4 август 2010 г.

Силвестър Сталоун за Рамбо


CINEMA NEWSWALKER
Новините, които се появяват по отношение на новия филм за Рамбо едва ли могат да бъдат окачествени като "слухове", тъй като общо взето те идват почти винаги от Силвестър Сталоун, който е силно обвързан с проекта. На няколко места в блога може да се запознаете с хронологическата последвателност на творческите колебания на Сталоун около следващата част на "Рамбо"- (прочети повече ТУК, ТУК и ТУК).
Новото в случая е че след последното и твърдо заявление на актьора да приключи с персонажа донесъл му световна популярност, сега като че ли отново обмисля варианта да се заеме с него. Пред сайта Аintitcool Сталоун е споделил, че със сигурност си заслужава да се обмисли вероятността да се създаде нов филм за "Рамбо", който обаче да не е продължение, а по- скоро една предисторията на героя.
"Любопитно е да разберем защо и поради какви причини хората стават такива каквито са. Травмата, загубата и трагедията във Виетнам със сигурност ще са гoлямо предизвикателство за един млад актьор и ще е иронично Рамбо да режисира един по - млад Рамбо, след като го е играл в продължение на двадесет и повече години."
Много е логично тези думи на Силвестър Сталоун да са продиктувани от неговите взаимоотношения с Милениум Филмс/Ню Имидж (Millennium Films/Nu Image), които преди два месеца на фестивала в Кан промотираха петата част на "Рамбо". Едва ли ще разберем каква точно е истината, но със сигурност ще е по- добре, ако ще има нов филм за Рамбо той да бъде предистория отколкото продължение.

Източник: Аintitcool.com

0 коментара:

Публикуване на коментар