вторник, 17 август 2010 г.

Сам Уортингтън като Командо?


CINEMA NEWSWALKER
Ако не знаете какво е модерно напоследък в Холивуд, то може спокойно да престанете да се чудите. Очевидно в момента там съществува някаква мания свързана със създаването на римейк филми на лентите с участието на Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger). Като че ли не е далеч времето, когато почитателите на актьора ще започнат да си мислят, че те са жертвите в един световен заговор, целящ тоталното съсипване на всички филми с неговото участие и които в крайна сметка са си спечелили статута на култови. Както е извесно в България вече приключиха снимките на "Конан", който се очаква да излезе по кината през следващата година. Освен тази лента в Холивуд подготвят римейк също така и на "Зов за завръщане" и "Командо" (прочети повече ТУК и ТУК).
Последните новини по отношение на "Командо" дойдоха от Пръдъкшън Уикли (Production Weekly). Според изданието Сам Уортингтън (Sam Worthington) е начело в списъка с имена, спрягани за главната роля. Актьорът изглежда подподящ имайки предвид факта, че в представите на създателите на новия филм главния герой е по- малко мускулест, но по- добре обучен от тактическа и боева гледна точка.
Режисьор на новата лента ще бъде Дейвид Айер (David Ayer) познат от работата си върху "Черни дни" ("Harsh Times") и "Улични крале" ("Street Kings").
Източник: Production Weekly

0 коментара:

Публикуване на коментар