петък, 6 август 2010 г.

Тони Скот може да режисира "Съдружникът" на Джон Гришам


CINEMA NEWSWALKER
Лос Анджелис Таймс съобщи, че режисьора Тони Скот (Tony Scott) ("Шпионски игри") води преговори с филмовото студио Парамаунт (Paramount) за режисьорския пост на нов филм базиран по романа на Джон Гришам (John Grisham) "Съдружникът" ("The Associate").
Действието в книгата се върти около млад адвокат, който е изнудван да се присъедини към голяма адвокатска фирма, за да може да стигне до нейните дълбоко пазени тайни.
По подобие на друг роман на Гришам "Фирмата", филмовата адаптация, на който бе режисирана от Сидни Полак, а в главната роля бе Том Круз, и в "Съдружникът" ще имаме възможността да видим екип от известни имена. Главната роля в лентата е поверена на Шия ЛеБьоф (Shia LaBeouf) ("Уол Стрийт: Парите никога не спят"), сценария е написан от Уилям Монахан (William Monahan) ("От другата страна"), а нейн продуцент ще бъде Лоренцо Ди Бонавентура (Lorenzo di Bonaventura) ("Трансформърс").
Филмът се очертава да се превърне във високобюджетен трилър. Въпросът тук е дали Тони Скот може да се справи със задачата да режисира подобна продукция имайки предвид, че през последните години неговите филми не отбелязват особено големи приходи. Изключение тук прави единствено "Deja Vu", който успя да излезе с чиста печалба от 105 милиона долара. Последният режисиран от Скот трилър "Ударът "Пелам 123"" обаче бе абсолютен провал и при бюджет от 100 милиона успя да спечели едва 150 милиона долара.
Източник: Los Angeles Times

0 коментара:

Публикуване на коментар