събота, 14 август 2010 г.

Карл Урбан ще бъде новия Съдия Дред


CINEMA NEWSWALKER
Не мина много време откакто се разбра, че Карл Урбан (Karl Urban) преговаря за ролята на Съдия Дред и ето, че сега Емпайър (Empire) официално потвърдиха, че актьорът ще изиграе героя в новата лента по комиксите на 2000 ЕйДи (2000 AD). Новината е дошла от продуцентите на продукцията Андрю Макдоналд (Andrew Macdonald) и Алон Райх (Allon Reich).
Филмът ще се снима в Йоханесбург от режисьора Пит Травис (Pete Travis) ("Точен прицел"), който ще работи по него заедно с екипа участвал в създаването на "Сектор 9". Към тях ще се присъедини и създателя на Съдия Дред, Джон Уагнър (John Wagner), който ще участва във вземането на всички решения в процеса на заснемането на лентата.
Въпреки че досега Карл Урбан е имал възможността да се снима в доста продукции, като "Властелинът на пръстените: Двете кули", "Властелинът на пръстените: Завръщането на краля", "Хрониките на Ридик", "Превъзходството на Борн", "Стар Трек" и други, то ролите, които актьорът е изпълнявал в тях винаги са били второстепенни. С лента за Съдия Дред Урбан ще получи втори шанс да изиграе главна роля и то отново във филм по комикс, след като подобна възможност му бе дадена с "Предводителят".
Прочети повече около новата продукция за Съдия Дред ТУК.
Източник: Еmpireonline.com

0 коментара:

Публикуване на коментар