четвъртък, 26 август 2010 г.

"Железният юмрук" със сценарист


CINEMA NEWSWALKER
От доста време вече е известно намерението на Марвъл Студиос (Marvel Studios) да пресъздадат на голям екран историите и на други свои герои освен на най- популярните си персонажи. В тази връзка сред спряганите имена на супер- герои бяха тези на Доктор Стрейндж (Dr. Strange), Люк Кейдж (Luke Cage), Черната пантера (Black Panther), Човекът- мравка (Ant-Man) (за него може да прочетете повече ТУК), както и Железният юмрук (Iron Fist).
Ето, че сега Дедлайн (Deadline) предаде новината за започване на работата по проекта за Железният юмрук. От Марвъл Студиос са наели сценариста на "Трите хикса" Рич Уилкс (Rich Wilkes) за написването на сюжетната линия на новия филм, която ще се върти около Даниел Ранд, есперт по бойни изкуства, който след като убил дракон и потипил ръцете си в разтопеното му сърце, придобил свръхсили.
Освен със сценария за "Трите хикса" Уилкс е познат и от работата си върху втората част на лентата, както и върху комедията с Брендан Фрейзър(Brendan Fraser), Адам Сандлър (Adam Sandler) и Стив Бушеми (Steve Buscemi) "Въздухари". Сред предстоящите заглавия, чийто сценарий е дело на Уилкс са и биографичната лента за Мотли Крю "The Dirt", а също така и третия филм от поредицата "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж".
Източник: Deadline

0 коментара:

Публикуване на коментар