петък, 20 август 2010 г.

Актьорите в "The Expendables" или кой колко е затрил във филмовата си кариера


CINEMA NEWSWALKER
Миналият петък бе премиерата на чакания с нетърпение екшън на Силвестър Сталоун "The Expendables". Въпреки че отзивите на кинокритиците не бяха положителни, то интересът към филма от страната на зрителите и почитателите бе завиден. До момента лентата е събрала 45 милиона долара само от разпространението си в САЩ и скоро ще си възвърне вложените 80 милиона долара за създаването й.
Интересът към продукцията на Сталоун, която до голяма степен се дължи на екипа заел се с нейната реклама (доказателство за това може да намерите ТУК), предизвика не само завидно количество слухове най- вече около нейното евентуално продължение, но също така накара издания като Търм Лайф Иншуърънс (Term Life Insurance) да направят списък, показващ колко врагове е затрил всеки от актьорите получили водещи роли в "The Expendables" в рамките на своята филмова кариера.
Първи в листа е Долф Лундгрен (Dolph Lundgren)- 632, следван от Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone)- 340, Джет Ли (Jet Li)- 231, Брус Уилис (Bruce Willis)- 200, Джейсън Стейтъм (Jason Statham)- 141, Мики Рурк (Mickey Rourke)- 31, Стив Остин (Steve Austin)- 14, Ренди Коутър (Randy Couture)- 2, Тери Крюс (Terry Crews)- 2. Общо избитите възлизат на 1593. Разбира се, тази сметка едва ли може да се приеме за напълно прецизна, имайки предвид например, че жертвите на Мики Рурк са взети само от лентите "Двойна комбина", "Град на греха" и "Железният човек 2". Общо взето упражнението, което са си направили от Търм Лайф показва само, че когато липсват новини и глупавите статистики минават за такива. Въпреки това тези сметки имат потенциал да се превърнат в една интересна занимавка за почитателите несъгласни с тях и имащи време за губене.
Междувременно в интервю пред Кис ЕфЕм (KISS FM) Сталоун е споделил, че би било страхотно да заснеме продължение на "The Expendables", в което да се появат и други актьори освен участвалите в първата част, като Жан- Клод Ван Дам например, а лошият да бъде изигран от Брус Уилис.
Източник: Term Life Insurance, KIIS FM

0 коментара:

Публикуване на коментар