неделя, 8 август 2010 г.

"Немезис" на голям екран! Тони Скот ще режисира лентата за Туенти Сенчъри Фокс


CINEMA NEWSWALKER
Едва появил се преди няколко месеца, а именно през март тази година, графичния роман на Марк Милър (Mark Millar) и Стивън Макнивън (Steven McNiven) "Немезис" ("Nemesis") ще се сдобие със своята филмова версия, предаде сайта bleedingcool.com. От Туенти Сенчъри Фокс (20th Century Fox) вече са закупили правата за тази цел, като също така са и подписали с режисьора Тони Скот (Tony Scott) ("Обществен враг") да застане начело на проекта. Лентата ще бъде продуцирана от компанията Скот Фрий (Scott Free) на братята Ридли и Тони Скот.
През октомври миналата година Марк Милър представи своята идея за нов комиксов роман с въпроса- Ами ако Батман беше Жокера? Общо взето замисълът е да се създаде персонаж, който е абсолютната противоположност на Батман особенo що се отнася до съдбите на главните герои.
"Немезис" разказва историята на Мат Андерсън, един милиардер гений, който е решен да отмъсти за смъртта на многообичаните му родители. За разлика от Брус Уейн обаче, семейството на Андерсън, а и самият той са злодеи. Приел образа на костюмиран отмъстител, Андерсън пътува по света и убива най- добрите ченгета. Когато се завръща във Вашингтон, той поставя началото на вендета срещу Блейк Мороу, шефът на полицията, който е заловил неговите родители.
Може би най- радостни от тази новина ще бъдат онези почитатели на комикси, на които им е писнало от добри герой постоянно спасяващи света!
Източник: Deadline, BleedingCool

0 коментара:

Публикуване на коментар