сряда, 13 октомври 2010 г.

Дани Бойл планира "28 месеца по- късно"

CINEMA NEWSWALKER
Преди месец сценариста на лентата "28 дни по-късно" Алекс Гарланд (Alex Garland) разкри, че третия филм от поредицата може да стане факт, едва след като се изчистят проблемите с правата върху франчайза:
"Правата са блокирани между група хора, който вече не говорят помежду си. Така че, филмът никога няма да се заснеме, освен ако тези хора не започнат отново да разговорят един с друг."
Ето, че сега от ДредСентръл (DreadCentral) публикуваха нова информация около третата част на "28 дни по-късно" и последвалия го "28 седмици по-късно". Според изданието режисьорът на първия филм  Дани Бойл (Danny Boyle) ("Беднякът милионер") планира да поеме режисурата на новото трето продължение от поредицата, което на този етап е без заглавие. ДредСентръл съобщава, че новината е дошла лично от Бойл, който е споделил: "работи се по нов филм за "28 дни по-късно"". Запитан дали лентата ще бъде озаглавена "28 месеца по- късно" режисьорът е отговорил, че на теория това е възможно. На въпрос дали ще продуцира новия филм Дани Бойл е разкрил: "Всъщност, искам да го режисирам."
Източник: DreadCentral

0 коментара:

Публикуване на коментар