сряда, 6 октомври 2010 г.

Официално: Ема Стоун ще изиграе ролята на Гуен Стейси в новия филм за Спайдър-мен!

CINEMA NEWSWALKER
Ема Стоун (Emma Stone) ("Суперяки", "Зомбиленд") е получила главната женска роля в предстоящия филм за Спайдър-мен. Новината бе оповестена от съпредседателя на Сони Пикчърс (Sony Pictures) Ейми Паскал (Amy Pascal) и президента на Колумбия Пикчърс (Columbia Pictures) Мат Толмак (Matt Tolmach). Стоун ще се превъплъти в ролята на Гуен Стейси, която е ученическата любов на Питър Паркър.
Почитателите на актрисата определено могат да съжаляват, че в центъра на историята на първия филм от наново стартиралата поредица за Спайдър- мен ще бъде персонажа на Стейси, а не този на Мери Джейн, тъй като определено Ема Стоун бе по- подходяща за ролята на последната. Това, разбира се, не е единсвената причина за съжаление. Преди време създателите на филма разкриха, че сюжетното действие в новата лента ще е съсредоточено около завръщането към самото начало на приключенията на Питър Паркър или казано с други думи те ще използат историята от комиксите за "The Amazing Spider-Man". В тях, обаче, съдбата Гуен Стейси е доста трагична, имайки предвид че тя е убита от Зеления Гоблин. Това напрактика означава, че ако новата поредица за Човека- паяк се придържа към оригиналата история в комиксите, Ема Стоун едва ли ще има възможност да се снима в повече два филма за супергероя.
Работата върху продукцията трябва да започне през декември тази година, а нейната премиера ще бъде на 3 юли 2012 година.
Прочети повече за филма ТУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК!
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар