петък, 1 октомври 2010 г.

Сам Рейми и Уорнър Брос подготвят извънземно нашествие

CINEMA NEWSWALKER
Режисьорът Сам Рейми (Sam Raimi)  ("Спайдър-мен", "Отведи ме в ада")  и продуцента на "Сектор 9" Бил Блок (Bill Block) са в напреднали преговори с филмовата компания Уорнър Брос (Warner Bros.) за реализирането на нов внушителен филм, носещ заглавието "EDF", което е акроним от "Earth Defense Force". Сценарият на лентата е дело на Андрю Марлоу (Andrew W. Marlowe), познат на българската публика от работата си върху "Еър форс едно".
Историята на филма започва с извънземна атака, чиято цел е да установи защитните сили на нашата планета и е прелюдия към масовото нападение, което ще започне десет месеца по- късно. Изправени пред унищожение световните лидери се събират, за да планират по какъв начин да отвърнат на инвазията.
"EDF" е определян като своеобразна смесица между "Топ Гън", "Денят на независимостта" и "Последния звезден боец".
Ако сделката между Рейми/Блок и Уорнър Брос бъде сключена, филмовото студио ще получи подкрепата на КюИДи Интернешънъл (QED International), която ще съфинансира проекта.
Поради факта, че преговорите все още не са приключили, името на режисьора, който ще застене зад камерата на продукцията на този етап не е известно. Според източниците на Вълтчър (Vulture), обаче, това няма да бъде Сам Рейми.
Източник: New York Magazine/Vulture

0 коментара:

Публикуване на коментар