неделя, 24 октомври 2010 г.

Официално: Мартин Фрийман ще изиграе Билбо Бегинс в "Хобитът"!

CINEMA NEWSWALKER
Само преди няколко дни официално бе обявено, че "Хобитът" ("The Hobbit") е получил "зелена светлина" (Прочети повече ТУК!). Ето, че сега в съвместно изявление от Уорнър Брос (Warner Bros.), Ню Лайн Синема (New Line Cinema) и Метро Голдуин Майер (Metro-Goldwyn-Mayer) оповестиха и част от актьорския състав, който ще се появи в проекта.
В потвърждение на излязлата преди време информация (прочети повече по темата ТУК!) в главната роля на Билбо Бегинс ще се превъплъти Мартин Фрийман (Martin Freeman), който повечето зрители може би са гледали в "Пътеводител на галактическия стопаджия" и излязлата в средата на тази година британска лента "Wild Target". Компания на Фрийман ще правят Ричард Армитаж (Richard Armitage) (сериала "Робин Худ") като Торин Дъбощит (Дъбовия щит), Роб Казински (Rob Kazinsky) (сериала "EastEnders") ще бъде Фили, а Ейдън Търнър (Aidan Turner) (серила "Being Human") ще е Кили, Греъм Мактавиш (Graham McTavish) ("Рамбо 4") ще изпълни ролята на Дуалин, Джон Колън (John Callen) ("The Feathers of Peace") ще се превъплъти в Оин, Стивън Хънтър (Stephen Hunter) (сериала "All Saints") ще изиграе Бомбур, Марк Хедлоу (Mark Hadlow) ("Кинг Конг") ще е Дори, а Питър Хамбълтън (Peter Hambleton) (сериала "The Strip") ще бъде Глоин.
Все още не са обявени имената на актьори, които ще поемат останалите пет роли на Балин, Бифур, Бофур, Нори и Ори в групата от тринадесет джуджета, с която Билбо Бегинс и Гандалф започват своето приключение из Средната земя.
Както вече е известо първата част на "Хобитът" трябва да се появи по кината на 19 декември 2012 година, а втората част година по- късно в края на 2013 година.
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар