петък, 1 октомври 2010 г.

Джулия Робъртс и Мерил Стрийп заедно в "Август: община Осейдж" ?

CINEMA NEWSWALKER
Джулия Робъртс (Julia Roberts) ("Яж, моли се и обичай") и Мерил Стрийп (Meryl Streep) ("Дяволът носи Прада") преговарят с филмовата компания Уейнстейн (The Weinstein Company) за участието си в новия филм на режисьора Джон Уелс (John Wells) ("The Company Men"). Лентата ще бъде адаптация на спечелилата наградите Пулицър и Тони пиеса на Трейс Летс (Tracy Letts) "Август: община Осейдж" ("August: Osage County"). Като силно преимущество на предстоящия филм може да се изтъкне факта, че неговия сценарий е написан именно от Летс.
Мерил Стрийп ще изиграе Вайълит, наркозависима жена и глава на семейство Уестън. Джулия Робъртс пък ще се превъплъти в нейната най- голяма дъщеря Барбара Фордам, чийто съпруг й изневерява със студентка. Когато съпругът на Вайълит изчезва трите им дъщери се събират, за да са близо до майка си. Това от своя страна довежда до разкриването на много семейни тайни пазени в продължение на години.
Ако всичко се развие по план работата върху продукцията ще започне през следващото лято. Това ще бъде и втория опит на Джон Уелс на режисьорския стол след дебюта, който той направи с "The Company Men".
Пиесата на Трейс Летс ще бъде поставена и пред българската публика в Народния театър от Ясен Пенков през настоящия сезон.
Източник: Deadline, 24 chasa

0 коментара:

Публикуване на коментар