вторник, 12 октомври 2010 г.

Официално: Рис Ифанс ще бъде злодея в предстоящия филм за Спайдър- мен!

CINEMA NEWSWALKER
Рис Ифанс (Rhys Ifans) ("Нотинг Хил", "Ханибал: Потеклото", "Елизабет: Златният век") ще изиграе ролята на злодея в новия филм за Спайдър-мен. Информацията бе съобщена чрез изявление направено от съпредседателя на Сони Пикчърс (Sony Pictures) Ейми Паскал (Amy Pascal) и президента на Колумбия Пикчърс (Columbia Pictures) Мат Толмак (Matt Tolmach). Само преди дни стана ясно, че главната женска роля е поверена на Ема Стоун (Emma Stone) ("Суперяки", "Зомбиленд") (Прочети повече ТУК.)
В предстоящия филм за Спайдър- мен, който ще бъде режисиран от Марк Уеб (Marc Webb) ("500 дни назад и напред"/ "(500) мига от любовта"), ролята на Питър Паркър ще бъде изиграна от Андрю Гарфилд (Andrew Garfield) ("Другата Болейн", "Сделката на доктор Парнасъс"). Сценарият на продукцията е дело на Джеймс Вандербилт (James Vanderbilt) ("Зодиак").
Ето и коментарите на Мат Толмак и Марк Уеб за избора на Рис Ифанс:
Толмак: "Бяхме много щастливи да привлечем някои от най- добрите актьори, за да изиграят злодеите във филмите за Спайдър- мен и е вълнуващо да видиш как тази тенденция продължава с Рис Ифанс. След като гледахме играта му в предстоящия ни филм "Anonymous" ние останахме възхитени от таланта му и смятаме, че той е идеалния избор за ролята."
Уеб: "Това, което отличава враговете на Спайдър- мен е сложността на техните отношения с Питър Паркър. Невероятната способност на Рис да олицетворява както топлина, така и гняв, прави от него идеален избор за този персонаж."
Ще ви припомним само, че дълго време за ролята на злодея първоначално се спрягаше името на Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender) ("Глад", "Гадни копилета", "Центурион"), който обаче предпочете да се присъедини към "X-Men: The First Class". В последните няколко седмици различни интернет сайтове доста упорито тиражираха името на Филип Сиймур Хофман (Philip Seymour Hoffman) ("Талантливият мистър Рипли", "Капоти"), като се предполагаше, че той ще се превъплъти в образа на Венъм (Vеnom).
Така или иначе все още не се знае каква точно ще е ролята, която ще изиграе Рис Ифанс. Ако трябва да се направи предположение, то най- добрия персонаж за него би бил Зеления Гоблин, с оглед и на факта, че лентата ще акцентира върху самото начало на приключенията на Спайдър-мен и на отношенията между Питър Паркър и Гуен Стейси. От друга страна Венъм едва ли е най- подходящия избор за първи филм на една нова поредица, имайки предвид че неговата поява би била много по удачна в следващите части.
Източник: Comingsoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар