петък, 24 септември 2010 г.

Официално: Кейт Бекинсейл в "Подземен свят 4"

CINEMA NEWSWALKER
Почитателите на поредицата "Подземен свят" ("Underworld"), както и тези на актрисата Кейт Бекинсейл (Kate Beckinsale), със сигурност ще се зарадват на новата информация, която се появи в интернет сайтовете за предстоящата четвърта част на лентата. Бекинсейл е подписала своя договор за участие в "Подземен свят 4" и отново ще се превъплъти в ролята на прекрасната и смъртоносна Селен.
Сценарият на продукцията, който първоначално бе написан от Джон Хлевин (John Hlavin) (сериала "Щитът"), в последствие бе преработен от Джей Майкъл Стражински (J. Michael Straczynski) ("Подмяната"). Все още не се знае кой ще поеме режисурата на филма, а режисьора на първите две части от поредицата Лен Уайзмън (Len Wiseman) очевидно на този етап е обвързан с проекта единствено като продуцент. Компания на Уайзмън в продуцирането на лентата ще му правят Том Розенберг (Tom Rosenberg) ("Момиче за милиони") и Гари Лучеси (Gary Lucchesi) ("Първичен страх").
Кейт Бекинсейл участва в първите два филма и не се завърна за третата част, която бе предистория на поредицата. Главната роля в нея бе поверена на Рона Митра (Rhona Mitra).
Въпреки че засега не са известни подробности около сюжетната линия от Лейкшор Ентъртейнмънт (Lakeshore Entertainment) и Скрийн Джемс Студиос (Screen Gems Studios), компаниите който ще копродуцират "Подземен свят 4", в момента търсят актриса за ролята на дъщерята на Селен, което от своя страна ни навежда на логичното предположение, че действието в продължението може да е съсредоточено до голяма степен именно около този нов персонаж.
Снимачният процес трябва да започне в началото на март следващата година във Ванкувър. Очаква се лентата да излезе по кината на 20 януари 2012 година.
Прочети повече за "Подземен свят 4"- ТУК и ТУК!
Източник: ComingSoon.net

0 коментара:

Публикуване на коментар