понеделник, 6 септември 2010 г.

Лиам Нийсън ще замени Брадли Купър в "The Grey"


CINEMA NEWSWALKER
През февруари тази година имахме възможността да ви съобщим, че режисьора Джо Карнахан (Joe Carnahan) ("Димящи аса") и актьора Брадли Купър (Bradley Cooper) ("Последният ергенски запой") отново ще работят заедно в "The Grey", след като заснеха заедно "А отборът". Очевидно обаче максимата, че новините в Холивуд са "от днес за утре", се потвърждава с пълна сила и за "The Grey". Според Хийт Вижън (Heat Vision) Лиам Нийсън (Liam Neeson) ("Твърде лично") най- вероятно ще замени своя колега Брадли Купър, като поеме главната роля в бъдещата продукция.
Историята на филма започва след катастрофа на самолет в Аляска. Оцелелите от нея, работници на нефтена платформа, са изправени пред предизвикателството да спасят живота си, борейки се срещу тежките условия, в които са попаднали. Ситуацията допълнително се усложнява, след като по петите им тръгват глутница вълци.
Лентата ще бъде фининсирана от Инферно Ентъртейнмънт (Inferno Entertainment), а с продуцирането й са се заели от Скот Фрий (Scott Free) на братята Ридли и Тони Скот.
Източник: Heat Vision

0 коментара:

Публикуване на коментар