четвъртък, 2 септември 2010 г.

Тони Скот иска Брад Пит и/ или Джони Деп в "Немезис"


CINEMA NEWSWALKER
Преди около месец стана ясно, че графичния роман на Марк Милър (Mark Millar) и Стивън Макнивън (Steven McNiven) "Немезис" ("Nemesis"), ще бъде пресъздаден на голям екран (прочети повече ТУК). Първоначално интерес будеше името на режисьора, но спекулациите бързо секнаха, след като се разбра, че тази задача е поверена на Тони Скот (Tony Scott) ("Мъж под прицел"). Сега любопитството е насочено към имената на акторите, който биха се ангажирали с участие в бъдещата продукция на Туенти Сенчъри Фокс (20th Century Fox).
В шоуто на Ричард Бейкън по БиБиСи (BBC) Марк Милър разкри, че желанието на Тони Скот е да привлече Брад Пит (Brad Pitt) и Джони Деп (Johnny Depp), но не уточни за какви точно роли става въпрос.
"Разговаряхме буквално преди около месец... това бе един от онези странни случаи. Това е бюджет от 150 милиона долара ... и той ме попита: "За кого си мислиш ?"... а аз отвърнах: "Не знам, Брад Пит, Джони Деп", а той каза: "Добре тогава, ще им се обадим".
Думите на Милър обаче не хвърлият яснота около това дали Пит и Деп ще участват заедно в "Немезис" или ще се съревновават за една определена роля, което пък от своя страна най- вероятно ще даде повод за нови слухове и измислици.
Източник: BleedingCool

0 коментара:

Публикуване на коментар