вторник, 7 септември 2010 г.

ЕнБиСи и Дриймуъркс ще ни изненадат с нови кратки филмчета за Шрек и кунг- фу пандата По


CINEMA NEWSWALKER
ЕнБиСи (NBC) заедно с Дриймуъркс Анимейшън (DreamWorks Animation) смятат да пуснат нови половинчасови филмчета на "Шрек" ("Shrek") и "Кунг-Фу Панда" ("Kung Fu Panda"), предаде Холивуд Рипортър (The Hollywood Reporter).
Темата на филмчето на ЕнБиСи за Шрек, което ще се казва "Scared Shrekless", ще бъде свързана с празника Хелоуин и ще излезе на 28 октомври заедно с повторното пускане на друга кратка анимация "Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins From Outer Space".
Що се отнася до героите от "Кунг-Фу Панда", то тях ще имаме възможността да ги видим пак макар и за кратко на 24 ноември в "Kung Fu Panda Holiday Special". Тази кратка версия ще бъде съпроводена с "Merry Madagascar", която ще излезе отново, година след първата си поява.
В "Scared Shrekless" Шрек предизвиква Фиона, Магарето, Котарака в чизми и останалите приказни герои да прекарат нощта в обитавания от духове замък на Лорд Фаркуад, разказвайки си страшни истории.
"Kung Fu Panda Holiday Special" ще ни представи обичливия По, който трябва да избира между семейните си задължения и отговорностите му като Войн на Дракона, когато му е заповядано да бъде домакин на официалното зимно празненство в двореца Джейд.
Източник: The Hollywood Reporter

0 коментара:

Публикуване на коментар