вторник, 7 септември 2010 г.

Джема Артъртън в предисторията на "Пришълецът" ?


CINEMA NEWSWALKER
Новините около предисторията на "Пришълецът" със сигурност вълнуват много от верните почитатели на поредицата. В тази връзка няма как да не представим и последната информация около лентата, която ще бъде режисирана отново от Ридли Скот (Ridley Scott) ("Робин Худ"). В интервю пред Сънди Таймс (The Sunday Times) по повод появата на новия й филм "Тамара Дрю" ("Tamara Drewе") актрисата Джема Артъртън (Gemma Arterton) ("Принцът на Персия: Пясъците на времето") разкри, че тя ще се срещне с Ридли Скот и поводът за това бил предстоящата предистория на "Пришълецът". Според думите й режисьорът бил впечатлен от нейната игра в "The Disappearance of Alice Creed" и пойскал да се срещнат, за да обсъдят евентуалното й участие в новата му продукция.
Общо взето може да се каже, че ако всичко мине както трябва и Артъртън получи главна роля, това ще я утвърди като една от най- търсените актриси в Меката на киното. До момента кариерата й се развива доста добре имайки предвид участията й в "Спектър на утехата", "Сблъсъкът на титаните" и "Принцът на Персия: Пясъците на времето".
Името на актрисата бе спрягано и като един от възможните варианти за основната женска роля в "Трансформърс 3", но в крайна сметка тя бе дадена на Рози Хънтингтън-Уайтли.
Единствената пречка, която може да коства участието на Артъртън в новата лента за Пришълецът е появата на проблем с графика й, в който за момента са предвидени "Сблъсъкът на титаните 2" и "In with the Outlaws".
Ще припомним само, че сюжетната линия в предисторията на "Пришълецът" ще се върти 30 години преди действието в оригинала и ще изследва произхода на смъртоносните извънземни.
Източник: Sunday Times, DigitalSpy

0 коментара:

Публикуване на коментар