вторник, 14 септември 2010 г.

Джеймс Камерън създава сериал по историята от "Истински лъжи"


CINEMA NEWSWALKER
Шестнадесет години след появата на голям екран на екшъна- комедията "Истински лъжи", режисирания от Джеймс Камерън (James Cameron) филм ще се сдобие със своята телевизионна версия. Камерън е решил да създаде и продуцира сериал, който ще бъде базиран на историята разказана в лентата от 1994 година. Главните роли в нея бяха поверени на Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и Джейми Лий Къртис (Jamie Lee Curtis).
Сериалът ще бъде съвместно дело на компанията на Джеймс Камерън Лайтсторм Ентъртейнмънт (Lightstorm Entertainment) и Туенти Сенчъри Фокс ТиВи (20th Century Fox TV). Историята на проекта ще бъде дело на Рене Ечевария (Rene Echevarria) (сериала 4400), а негови изпълнителни продуценти съвместно с Камерън ще бъдат Рае Санчини (Rae Sanchini) ("Истински лъжи") и Джон Ландау (Jon Landau) ("Титаник").
До момента създателят на най- касовия филм в историята на киното "Аватар" е участвал в създаването на сериала "Dark Angel", в който главната роля бе изпълнена от Джесика Алба.
В центъра на сюжета на "Истински лъжи" е героя на Шварценегер, Хари Таскър, обикновен човек, водещ двойнствен живот като търговец на компютри от една страна и шпионин от друга. По време на една от своите свръхсекретни мисии Хари открива, че неговата стеснителна съпруга Хелън (Джейми Лий Къртис), търсейки приключения, е започнала връзка с продавач на коли, когото тя смята за таен агент. Ненадейно Хари и Хелън се оказват забъркани в борба с терористи от Близкия изток, заплашващи да зривят атомна бомба в Съединените щати. Така те се изправят пред задачата да спасят не само брака и страната си, но и техния собствен живот.
Източник: Deadlinе

0 коментара:

Публикуване на коментар