четвъртък, 23 септември 2010 г.

Римейк на "Ченге във времето"


CINEMA NEWSWALKER
Ако почитателите на Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) са се разочаровали от отсъствието на своя любимец в "Непобедимите" ("The Expendables") и силно се надяват да го видят в продължението на лентата, то те със сигурност няма да останат доволни и от следващата новина.
Според сайта What's Playing от филмовата компания Парамаунт Пикчърс (Paramount Pictures) са решили да не финансират четвърта част на пародията "Голо оръжие" ("Naked Gun"), като за сметка на това ще съсредоточат усилията си върху създаването на поредния римейк. "Щастливият филм", извадил късмет този път, е лентата от 1994 година "Ченге във времето" ("Timecop"), в който главната роля бе изиграна от Жан-Клод Ван Дам. Целта на филмовото студио е да направят високо бюджетен блокбъстър, в който да привлекат и известен актьор за главната роля. За съжаление на почитателите на Ван Дам от Парамаунт не предвиждат завръщането на актьора в новия филм.
Историята на оригиналната лента от 1994 година се съсредоточаваше върху героя на Жан-Клод Ван Дам, ченге, работещо в държавна агенция, контролираща пътуването във времето. Той започва преследване на опасен политик, който планира да промени миналато по начин, който ще му осигури президентския пост в бъдещето.
Филмът донесе на създателите си приходи от 101 милиона долара. През 2003 година, както и при много други продукции, се появи и едно излишно продължение на "Ченге във времето", в което главната роля бе поверена на друг актьор- Джейсън Скот Лий.
Източник: What's Playing

0 коментара:

Публикуване на коментар